Akční sleva 10 % na všechno - v košíku zadejte slevový kód: 2023UNOR10 - platí do půlnoci 5. 2. 2023

V souladu s nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR), a dalšími obecně závaznými předpisy, zejména ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, tímto společnosti Net Distribution s.r.o., se sídlem: tř. Masarykova 116, 698 01 Veselí nad Moravou, Česká republika, IČ: 06398456, DIČ: CZ06398456, zapsané Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka C101864 (dále jen „Správce”), uděluji souhlas se zpracováním mých osobních údajů, a to za níže uvedených podmínek.

Osobní údaje, které budou zpracovány (rozsah zpracování)

  • jméno a příjmení
  • poštovní adresa
  • emailová adresa
  • telefonní číslo
  • dodací adresa
  • IČ právnické osoby/ fyzické osoby – podnikatele
  • daňové identifikační číslo klienta
  • další údaje získávané od klienta

Co je účelem zpracování osobních údajů

Sběr informací správcem za účelem uzavření a realizace kupní či jiné uzavírané smlouvy správce se zákazníkem a pro vymáhání práv z kupní či jiné uzavírané smlouvy správce se zákazníkem. Zasílání obchodních nabídek Správce k marketingovým účelům a provozu informačního systému e-shopu. Zasíláním údajů o přepravě zboží.

Kupující dále souhlasí, zvolil-li si tuto možnost, se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu, jakož i s tzv. profilováním pro účely zasílání obchodních sdělení.

Jak dlouho jsou osobní údaje uchovávány

Zpracovatel je oprávněn uchovávat a archivovat veškeré osobní informace po dobu nezbytně nutnou k naplnění a realizaci kupní či jiné uzavírané smlouvy správce se zákazníkem, pro vymáhání práv z kupní či jiné uzavírané smlouvy správce se zákazníkem, jakož i údajů, které Správce je povinen uchovávat a archivovat na základě obecně platných předpisů, a to zejména pro účely daňové či obdobné, vyplývající z obecné platných předpisů České republiky. 
Veškeré údaje pro zasílání obchodních nabídek Správce a marketingové účely budou Správcem zpracovány do odvolání souhlasu subjektu údajů, nejdéle však po dobu 5 let od posledního nákupu. Po uplynutí této doby budou všechny Vámi poskytnuté osobní údaje pro účely Vaší registrace smazány nebo trvale anonymizovány.

Odvolání souhlasu

S výše uvedeným zpracováním pro marketingové účely udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to buď písemným odvoláním zaslaným na adresu sídla Správce, nebo prostřednictvím elektronické pošty na adresu Správce.

Osobní údaje mohou být poskytnuty třetím osobám/zpracovatelům

Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele, pouze a výlučně však jen v rozsahu nutném pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy. Tímto zpracovatelem jsou pro Správce tyto osoby:

  • Poskytovatel softwaru: EVici webdesign, s.r.o.
  • Poskytovatel skladového a účetního softwaru: ABRA Software, a.s

O případných změnách dodavatelů služeb a aplikací třetích stran budou klienti vyrozuměni změnou podmínek v informačním e-mailu.

Podrobný rozpis dodavatelů služeb

Tito dodavatelé služeb nemají právo na Vaše kompletní osobní údaje, ale zpracovávají vždy pouze jejich dílčí část. Údaje, které obdrží, neslouží k Vaší identifikaci ve smyslu porušení GDPR.

  • Heureka za účelem využít služby Ověřeno zákazníky, kterou zajišťuje společnost Heureka Shopping s.r.o., IČ: 02387727, od Vás můžeme po každém nákupu zboží prostřednictvím zaslané e-mailové zprávy s dotazníkem zjistit, jak jste s námi byli spokojeni. Pokud byste si zasílání dotazníku spokojenosti nepřáli, pak máte možnost se z něj snadno odhlásit.
  • Ecomail - K informování o nových produktech či akčních nabídkách prostřednictvím zasílaných obchodních sdělení v souladu s ustanovením § 7 zákona č. 480/2004 o některých službách informační společností, využíváme platformu Ecomail společnosti ECOMAIL.CZ, s.r.o.. Za stejným účelem můžeme rovněž využívat jiných společností, které poskytují obdobné služby.
  • Google analytics zaznamenává cookie a použití webu
  • Google Ads zaznamenává cookie a použití webu
  • Zboží.cz zaznamenává konverze nákupu a email
  • S-klik zaznamenává cookie, použití webu, konverze nákupu
  • GOPAY s.r.o. zprostředkovává platební bránu. Citlivé vstupní údaje, které zadáváte do systému internetového bankovnictví, jsou chráněny platebními branami bank a nedostávají se do prostředí třetích stran. Zpracovatelé plateb vidí pouze informace o transakci, které jim banka s odeslanou transakcí sdělí.

E-mailové dotazníky v rámci programu Ověřeno zákazníky vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

Poučení o právech

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů a čl. 13 nařízení Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR):

  • máte právo vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • máte právo na přístup k editaci a doplnění Vašich osobních údajů,
  • máte právo být informován o porušení zabezpečení osobních údajů,
  • máte právo požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • máte právo požadovat po Správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • máte právo vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, nebo jejich zpracování omezit,
  • máte právo požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů,
  • máte právo vznést námitku proti zpracování,
  • máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci,
  • Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje Subjektu údajů do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným, než výše uvedeným třetím osobám, tudíž se tento souhlas nevztahuje na transfer údajů do zahraničí,
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil zpracováním osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu nařízení.

Subjekt údajů prohlašuje, že byl Správcem řádně poučen o zpracování a ochraně osobních údajů, že výše uvedené osobní údaje jsou přesné a pravdivé a jsou Správci poskytovány dobrovolně a zcela svobodně. Domnívá-li se zákazník, že Správce provádí zpracování jeho osobních údajů v rozporu se zákonem či nařízení GDPR, má právo požadovat vysvětlení nebo odstranění závadného stavu, jakož i právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ).

Uchovávání informací správcem

Veškeré osobní informace zákazníka jsou po uzavření smlouvy se Správcem archivovány v elektronické formě a jsou přístupné jen prodávajícímu, popřípadě pověřeným zpracovatelům tohoto souhlasu. Informace jsou zabezpečeny proti zneužití třetími osobami šifrováním, hesly a dalšími autorizačními údaji, jakož i branou firewall pro zneužití formou dálkového přístupu.

V případě, že je potřeba Vaše osobní údaje zpracovávat v listinné podobě (např. při expedici zboží), budou tyto osobní údaje po nezbytně nutné době skartovány. Všichni výše uvedení příjemci Vašich osobních údajů jsou smluvně vázáni k jejich řádné ochraně.